Friday, April 27, 2012

BEN ASHAARI DAN BLOG AKU

Assalamualaikum.




dah lama tak join segmen ben ashaari.. okeh nak join cepat-cepat. hehe :)

abg ben mintak kita berikan satu perkataan yang kita-kita rasa blog kita ni sama dengan blog abg ben..

wowwww ada ke persamaan blog aku dengan blog abg ben yang hebat nehhh..?? hehe

rasanya tang yang simple tu sama kot dan blog personal.. selalu cerita pasal kehidupan seharian..
kan kannn abg ben..??? huhu ;)


p/s : sesape nak join cepat tau. pukul 12 tghari abg ben akan tamatkan segmen ni. tq.



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

41 comments:

Santri T.P.I.N.I said...

salam kunjungan dari segmen yg sama...

Uwais Al Qarni Bin Mohd Isa said...

jalan2 sini dari blog abg ben...:) gud luck!:)

AtiEy eYkuu said...

hye hye (!) peace (!) Atiey dtg dari segmen yg sama.sempoi >.<

Maya said...

datang dari segmen yang sama.dtg la blog sy. jemput join contest sy. banyak hadiah yang menarik !

AyueJean said...

Join jugak segmen ni...
Hehheeheh... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Rahmah Ram Ram said...

as salam pka...

singgah sini dari segmen yang sama...

Eyqa Hasnan said...

singgah sini :) ehem-ehem ! dari segmen yg sama tau ^_*

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

fyna said...

pewiitt....fyna singgah blog comel nih. dari segmen yang sama ^^;

nanieybarnieylurviey said...

singgah dr segmen yg sama

Inilah Aku said...

singgah dari sagmen yang sama..
http://kurasakukata.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui knjung sni juga..

eray said...

dari segmen yang sama jom singgah sini

http://iburayna.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

azam said...

salam singgah kembali....

:) nice

eydahazwan said...

dtang blog pyka balik..:)

Sa Fa Az said...

BW ... ^__^

Masz Sidek said...

dr segmen yg sama...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

misz sheyla said...

singgah sini dari segmen yang sama :)

jemput singgah

http://stelacloset.blogspot.com/

Mk Syahir said...

singgah sini dari segmen yang sama =)
follow sini jugak =)
jom datang blog saya pulak ye =)

http://www.benashaari.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

BERT said...

hi cik piqa :))

Noor Ikmal said...

Assalam... datang jenguk sini... salam perkenalan dari saya... >.<

sememangnya blog yg simple...

http://noorikmal.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku-segmen.html

cik wanie warniee said...

join jg

sHaR!Na eLyaNa said...

assalamualaikum hye dr segmen yg sma :) jom ikut segmen sha d http://opzzpinky.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-exchange-banner.html

Diera Tekikushika said...

dtg sini bls kunjungan =)

Ayu Iman said...

dtg sini iman dr segmen yg sama jg..

aima afna said...

salam.
dari segmen yang same ^^
http://aimamazlanafna.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Cik Kay Jue said...

ckj dtg melawat.. :)

Yana_Nana21 said...

LF dtg melawat , nice entry !

♥ Miss Hearty ♥ said...

join jugak ! teros follow awk sekali ! :)heppy blogging yeah ^^

http://heartylolipop.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Arina Shamsul said...

datang dari segmen yang sama :) jemput singgah blog saya pulak ye..


pukul 3 ke?pukul 12 la dear..dah tutup dah pun..ngee

orange radiance said...

dri segmen yg sme ^^

http://shastory-sha.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

eyka said...

dari segmen yang sama ... salam perkenalan .... :)

Jay said...

Datang dari segmen yang sama..salam kenal:)

9n0L4 said...

dtg respon sini. ;)

Azura said...

balas kunjungan pka...

salam kenal...

http://sitinorbaidurah.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

HAFIZAL said...

ramai jugak pika nie punya peminat

FL blogh0use said...

yuhuuu !! yana datang dari segmen yang sama ;)

maszull said...

assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama....:)

zaidalifah said...

DARI SEGMEN YG SAMA BONDE BALAS KUNJUNGAN, HAPPY BLOG WALKING...


http://kumahuitu.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html#links

Ini Kisah Tia said...

saya tak join , tapi saya datang nak sokong :)
happy blogging yea ..

keli menari said...

segmen ini jugak !! :)

Diera Tekikushika said...

Dtg sini melawat awak. hehe lamabat kan saya ? ;) jom g blog saya..

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!