Monday, April 9, 2012

Jaja - Make Up by Pka Rahim

Assalamualaikum.

Diam tak update kali ni bukan sebab takde idea ataupon takde ape nak share tapi disebabkan broadband tak bayar.. haha..!! sebenarnya kemain banyak benda nak cita ni.. haishh bajet cam ramai yang kesah je kannn.. :)

minggu lepas sorang lagi housemate menjadi mangsa aku.. mangsa pencontengan muka. hai jaja :) maafkan saya jaja.. jaja ni mempunyai kening yang sangat tebal. oleh kerana ketidak pakaran aku.. aku rasa make up bahagian mata jaja agak tidak kemas.

tapi tetap nak share jugak dengan korang semua.. sebab komen anda semua sangat penting untuk memantapkan lagi skill dan kebolehan diri ini. hohohooooo..!!

ok jom la tengok gambar si comel jaja.. jaja comel kann.. hehe :)



ini dia jaja.. tengok bahagian kening dia. tebal dan tiada penghujung.. 



okehh.. bukan salah kening jaja ye hasil make up tu jadi begitu. tetapi salah diri ni. siyess kena blaja dan berlatih dengan lebih gigih lagi untuk menghasilkan kening yang mantap.



eh dah tukar bajukann.. rajin betul jaja melayan aku ni. tukar baju untuk posing-posing gitu. hai jaja, macam kenal je baju tuu. haha..!



jaja nampak sweet sangat dalam persalinan color pink.. hidung jaja mancung okehh.. jelesss..!! hehe :)



gambar terakhir dari jaja.. muka tak puas hati tu sebab make up tak cantik sangat. huhu..!!


p/s : nak make up orang lagi.. nak blaja buat kening cantik-cantik tanpa perlu mencukurnya..(kelaka je ayat..!)



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

2 comments:

Cik Nur said...

cantik dah pka, tapi eyeshadow kat mata tu jgn terlalu terang, kalau boleh natural kan..

kening tu lak xpayah dah letak celak..cz dah mmg semulajadi tebal dan warna asli...cuma perlu dirapikan je..

eh..nur bukan pandai make up pun, cuma bg pendapat ikhlas..jgn marah ye pka..

Pka Rahim said...

cik nur : hehe takkan nak marah pulak cik nur. terima kasih tau untuk komen tersebut :)

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!