Thursday, April 19, 2012

SENARAI NAMA UNTUK SEGMEN PKA RAHIM : SURPRISE..!!!

Assalamualaikum.

okeh ni nak update cepat-cepat.. huhu :) aku nak bagi senarai nama yang da join segmen pka rahim : surprise.. segmen tak tamat lagi tau.. kalau ada yang join lagi nanti aku akan update nama dorang kat entry ni ye.. so korang kena alert sikit la.. kalau rajin la kannn.. hehe.

mereka yang menyertai segmen... 





















19. 

terima kasih tau kepada yang dah join... sesiapa yang nak join lagi masih ada masa. petang nanti baru aku tutup segmen ni tau.


p/s : rasa tension kalau pendamkan je kan apa yang rasa ingin diluahkan.. eh paham tak..?? hehe :)



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

5 comments:

aqilah malik said...

knapa nma i xdak?

AyueJean said...

okay dh siap jalan smpi no 17..... nnt dh update lg, smbg jln lg... hehheheh...

are_lin@yu said...

yes no 1..hehe..
tk faham sebnarnya,,hihi..tp lau tnsion tnangkan dri dlu klu xnak luah..lma2 ok la;-)

Pka Rahim said...

aqilah : qilah sayang u ade join ye.. pka tak pasan pon nama u.. :(

ayue : orait dear :)

alin : tq yang :)

nis said...

Join!.. TOlong ler ada nama Nis kt senarai tu.. Yela.. kata kn petang nanti tutup.. :)

http://nis-nisrina.blogspot.com/2012/04/segmen-pka-rahim-feberet-color-jawapan.html

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!