Thursday, March 1, 2012

PERHATIAN : MY BLOG LIST

Assalamualaikum :)

Perhatian kepada kawan-kawan yang menyenaraikan saya sebagai salah seorang daripada blog list anda, sila maklumkan kembali kepada saya jika saya tidak menyenaraikan anda semua dalam blog list saya ye. mana tau saya terlepas pandang ke kannn.

saya manusia biasa, tidak lepas daripada melakukan kesilapan. huhu :)

ok sangat bersopan, penggunaan 'saya' di situ.. hehe!

p/s : entry ini merujuk kepada sesiapa yang menyertai segmen abg ben.

http://www.benashaari.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html




Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

25 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

ramai btl join bloglist ni..bgs2.. tp jangan tak lawat bloglist tu nanti dah la..hehe :)

nur nadzirah said...

yup..nad berminat dengan tawaran anda..dah letak kat bloglist..follow sini jugak..
http://akusukebiru.blogspot.com

kayrun nadea said...

ya, saya berminat dengan tawaran anda.
http://kayrunnadeabunga.blogspot.com/

Jaja Sutera said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

FiZ said...

blog saya...huhu...

http://fizah-sukhri.blogspot.com/

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “


dah follow n bloglist.......

Diyana Norman said...

hihi dah ade dah... mekaseh

blogwalking dr bloglist hiwhiw

::CIK LYNN:: said...

dh ada...tq =)

(: gebangkembang :) said...

ya, saya berminat :D dah letak dalam bloglist , tengok kat april 2012 :D

Hafizin Jamil said...

owh..saya pun sama la..kalau ada terlepas pandang..haha

Pka Rahim said...

Muhammad Saiazuan Norhalik : baiklah en. saiazuan :)

diyana norman : sama-sama dear :)

cik lynn : u are welcome! ;)

hafizin jamil : awk da senaraikan sy. terima kasih! :)

Pka Rahim said...

dan yg lain-lain, sy sudah senaraikan anda semua menjadi rakan bloglist sy :)

Cik Nur said...

saya dah masukkan link awak dlm list sy.. :)

dan link sy pun ade dlm list awak..

Tq.. :)

Dalila said...

Hai awak.. Jum exchange link ;)
Jgn Lupe join Giveaway saya wat..hehe..mane taw rezeki dpt lip gloss free..best tu...hehee

Pka Rahim said...

ok cik nur :)

dalila sy tak dpt view blog awk. y dear???

fizafantagirO said...

Hi yunk, dah masukkan awk dlm list =)

Operasi Hitam said...

dh ada dn blog awk pn ada dlm bloglist sy.. :D

Uzumaki Nasake said...

DONE.....TERIMA KASIH KERANA MENGAJAK SAYA :)

yayahnasake.blogspot.com

sue zainun said...

ya..done follow u..join me..

http://szainun.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-segmen-ben-ashaari-bloglist.html

sue zainun said...

done follow u..
http://szainun.blogspot.com

Masz Sidek said...

huhuhu... link blog sy tak de...

Masz Sidek said...

hehehe... maaf... silap sy... sy terima tawaran awak... tp sy lupa pulak nak balas kat kotak komen Segmen BA awk... Sorry...

Pka Rahim said...

update: kawan-kawan baru, sy da senaraikan nama kamu semua dlm bloglist sy ye :)

Masz Sidek said...

Pka... salah masukkan link blog sy lah... MaszSidekBloglist tu blog yg sy khas kan utk Bloglist supaya mudah sy BW...
http://masrinasidek.blogspot.com/ ... ni blog yg sy selalu update... ^_*

Pka Rahim said...

masz sidek : ok ok :) dah letak yang betol tu.

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!