Friday, March 9, 2012

Tiba-tiba*


Assalamualaikum.

eh eh kenapa tiba-tiba banyak pulak para pembaca blog dari negara-negara di bawah ni.


sebelum ni mana ada kot.. blog aku ni suam-suam kuku je. hehe :) mungkin ada student malaysia yang study kt negara berkenaan agaknya. tak kan orang negara tu yang baca pulak kann. blog aku ni memang hampir seratus peratus menggunakan bahasa melayu. atau mereka sudah boleh membaca dalam bahasa melayu.. wahhh hebat! ;)

p/s : kan ada student luar negara yang belajar di malaysia masuk pertandingan berpidato dalam bahasa melayu tu kann. rasa bangga je.. ye takkk??? :)



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

5 comments:

::CIK LYNN:: said...

hehe...blog cik lynn pn cm tu gk...=p

Eliyana said...

hehe! saya dtg drjerman tp duk malaysia...

Pka Rahim said...

cik lynn : owh yeke.. ramai kan yang suka baca blog ni. hehe :)

eliyana : wow. org jerman la ni ek. huhu ;)

kayyana said...

oklah tuh.. leh jd blog famaous di negara orang.. hehehe

Pka Rahim said...

Kayyana : hehe. bestnya kalau femes. tp jaoh lg la nak jadi macam tu :)

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!