Friday, March 2, 2012

MALU MALU MALU *_*


Assalamualaikum.

Korang pernah tak rasa malu??? mesti pernah kann. tipulah kalau tak pernah, kalau tak penah tak mo kawan. hehe :)

haishh baru je sebentar tadi terjadi perkara yang memalukan ni. adoiii !! semuanya terjadi di facebook sebentar tadi. salah seorang member facebook aku post status macam ni....


::::... sok ~ journey to KEM Cheneh d awl pg...(awl 2 xtau r kol bpe...hehe..)..then move to ktn...tp...mampukah aku????...::::
 

memang die member kat facebook tapi tak pernah la berbalas komen atau bertegur sapa. biasalah tu kannn. hehe :) kebetulan nama dia gunakan di facebook hampir sama dengan nama kawan bergosip aku semasa di uitm. mata pulak kerabunan, tak nampak la pulak gambar nya dengan jelas kan. hehe :)

jadi tanpa membuang masa aku sangatlah teruja meninggalkan komen pada status berkenaan tanpa sebarang usul periksa terlebih dahulu. sebabnya dari kepahaman aku dia nak pindah atau pergi ke kuantan kan. aku kan tinggal di kuantan sekarang, makanya sangatlah seronok kalau kawan bergosip aku juga mahu pindah ke kuantan. tapi malangnya aku sudah silap menegur orang laaaa. bukan kawan aku yang aku dok pikir tu. rupanya orang lain daaa!

patutlahh masa berbalas komen tu dia macam tak mesra seperti selalu. mana tak nya aku tak pernah berbalas komen atau bertegur sapa pon dengan beliau. mesti dia rasa pelik kan. tak tau la dia perasan ke tak aku ni da salah orang sebenarnya. haha!!


Maluuu!! nak tutup muka laaa ;)

malu malu malu. malu sendiri sekarang. nasib baik di dunia maya je kann. kalau mengadap muka orang tuu macam mana?? lagi la malu ye takk??? adoiiiii doii doii dooiiii *_*


p/s : kawan-kawan jangan jadi seperti saya ye. haha!



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

6 comments:

Cik Nur said...

hehehe....lawak pun ade bila baca..pasni kena hati2 la..hihih

Pka Rahim said...

cik nur : tula pasal. haha! kena tengok betol betol lepas ni. :)

::CIK LYNN:: said...

hehehe...xpa2...dia xperasan kot...=p

Pka Rahim said...

cik lynn : mungkin tak perasan tapi perasaan pelik tu mesti ada kann. huhu :)

Dania Eryati said...

hikhikhik..akak pernah merasa malu tapi cara yg berbeza...jatuh depan org ramai..ehehehhe

Pka Rahim said...

dania eryati : ok kalau pernah rasa malu boleh geng! hehe :)

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!