Sunday, March 11, 2012

Harapan Palsu!

Assalamualaikum.

selamat petang! mata rasa nak tido je kan petang-petang macam ni. mesti ramai yang baru balik dari kenduri kawen kann... kann?? aku pon baru je balik ni haaa. huhu :) eh nak tanya korang la.. facebook korang jadi macam ni tak??



dekat tang messages tu.. maksud kat situ ada satu massage lagi yang kita tak baca kann. so aku ni pon pegi la terus tekan kt notification tu.. tengok-tengok ape yang ada?? takde pape pon laa. semua massage lama jeee. ha kan memberi harapan palsu di situ.. ingatkan ade la sape-sape yang sent massage kann.. adoiii. nape facebook jadi macam tu ek?? da pening-pening sikit sejak kebelakangan ni..

camne?? facebook korang jadi macam tu tak?? ke facebook aku je yang ada pening-pening ni. hehe! takkan virus kot.. takot nyaaa! 

p/s : seronok je tengok orang kawen. nak kawen jugak la macam ni. haha! gatai kannn.. haippp!



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

6 comments:

*Miss Backspace* said...

Facebook saya pon dah bengong.
Kadang-kadang komen hilang + post hilang + gambar hilang.
Selamat facebook tak hilang ! hehehe

Pka Rahim said...

miss backspace : aah la pka pon penah kena macam tu.. haishh napae la dgn facebook ni kan. huhu :)

Rizq Herinza Syadza said...

kadang kasdang terkono jugak. hii ;)

Pka Rahim said...

rizq herinza syadza : owh ada geng la pka ni. huhu :)

lisa said...

sama lah!!! geram je kan, haha baru je nak perasan ade orang send message D:

Pka Rahim said...

lisa : ha tula.. tipah tertipu kan. huhu :)

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!