Tuesday, March 20, 2012

Syukran!


Assalamualaikum.

blurggghhh!! eh betol ke bunyi sendawa kenyang macam tuu?? haha ;) baru lepas makan ni.. sangat kenyang tak terkata. tula tulis belog je. hehe!

terima kasih kawan-kawan sebab sudi masak sedap-sedap.. rezeki betol. ingat nak masak malam ni tapi kawan-kawan dah mendahului, makanya tinggal menyuap jela kan.

sedap tau nasi goreng ditambah dengan keropok fresh dari terengganu.. wowww, sedap bangat! takde la rasa nasi goreng masam yang macam aku penah buat dulu tu. huhu :)

seronok tau dok umah sewa.. lagi-lagi dapat kawan-kawan yang pandai masak.. tak macam aku, kalau masak selalu failed je.. tang rasa tu mesti jadi pelik-pelik je. tak tau la kenapa.. nak kena rajin melawat blog-blog masakan la kan lepas ni. 

p/s : nak makan sedap jom la dok umah sewa. mesti dalam hati korang cakap 'mak aku masak lagi best la'.. hehe!



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

2 comments:

Fa-zlyn said...

masa belajar dulu duk rumah sewa jgk. mg best. Singgah dari blog Abg Ben

http://citerkumrsfaz.blogspot.com/

Pka Rahim said...

fa : ye sgt best :)

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!