Wednesday, March 14, 2012

~Nak Bersegmen~

Assalamualaikum.

Alhamdulillah.. lunch tadi di belanja kfc tauu.. masih kenyang sampai sekarang ni :) 
terima kasih kepada tukang belanja. hehe!

sejak akhir-akhir ni aku memang kencang bangat join segmen-segmen ni kannn.. so macam terpikir laa kan nak ada kannn satu segmen sendiri. buat permulaan nak buat segmen manja-manja je gituuu. haha! segmen yang simple je.. tapi takde idea lagi la.. ha camne tuu??

haaa.. ade tak yang nak bagi idea?? jom jom la kongsi-kongsi.. nanti boleh la u ollss join sekali kan segmen tu.. malah boleh menambah kenalan sekali. ye tak??

p/s : adik-adik sekarang musim hujan.. jaga diri, jangan main hujan tauu :)



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

5 comments:

Wanie said...

hmm, btol jugak ~~
try lah buat segmen kenapa anda suka berblog ke ~~
cadangan jew

Pka Rahim said...

wanie : tq. boleh dipertimbangkan :)

Wanie said...

hehe, my pleasure :D

hahafyza said...

Haii ! pka cube buat segmen tujuan anda berblog ? anyway Fyza pun teringin nk buat segmen sendiri* sibuk je kan* hikhik nanti lau ade segmen btw yee . insyAllah join . btw cntik blog ^^

Pka Rahim said...

hahafyza: ok2.. thanx tau :)

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!