Tuesday, March 20, 2012

Senarai Nama Yang Join Pka Rahim : Segmen Rakan Blogger Anda

Assalamualaikum.

Alhamdulillah da tamat pon segmen pertama aku ni. terima kasih kepada yang sudi join.. mula-mula nak buat segmen ni aku sangat lah berfikiran positif.. walaupun takde yang join nanti aku takkan berputus asa. tapi sambutan agak baik untuk permulaan ni. terima kasih bangat tau! :)

jadi ini senarai nama mereka yang join segmen rakan blogger anda.. jom kita terjah blog mereka..





















terima kasih dengan sokongan anda semua.. lep u ollsss :)


p/s : boleh la kot buat segmen lagi lepas ni kannnn..huhu!

1.

Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

15 comments:

LoveJean said...

agak memberansangkan sambutan.....
tahniah....

Pka Rahim said...

lovejean : terima kasih :)

Dalila Samsudin said...

Awak link kita salah hehe :p yg nombor 15 tu :D

Pka Rahim said...

dalila : ok2 da betol kan. sori ye.
nasib baek awak perasan kann :)

Cik Adieb said...

wah , sy yg ke 18 :D

Pka Rahim said...

cik adieb : ye ye 18 :)

fizafantagirO said...

yunk , sorii :( .. xpe nanti pka buat segmen lg , sy join ek ..

are_lin@yu said...

ala tak sempat join..huhu..thniah unt smua..;-)

Pka Rahim said...

tak sempat join pon takpe :)
next time pka buat segmen join tau. huhu

YanaHime said...

salam pka,

tengkiu & sori bebyk sbb baru menjengah...

Pka Rahim said...

yana : hehe takpe la :)

Pka Rahim said...

yana : hehe takpe la :)

Pka Rahim said...

yana : hehe takpe la :)

dyabunga said...

ramai gak yg join..:D

Pka Rahim said...

dyabunga : aah. dapat juga sambutan.tq kepada mereka :)

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!