Thursday, March 15, 2012

Pka Rahim : Segmen Rakan Blogger Saya

Assalamualaikum.

 Terciptalah sudah segmen pertama dari aku kawan-kawan.. segmen ni mudah dan senang je tauu.. 
ok meh aku bagitau syarat-syarat nya yeee...





baca elok-elok tau.. hehe :)


1. Letak header blog miss pka, lepas tu link kan ke entry ni.. 

2. Tajuk segmen.. Pka Rahim : Segmen Rakan Blogger Saya

3. Pilih seorang rakan blogger yang paling kamu sukai dan minati. cerita serba sedikit kenapa kamu suka dengan blog beliau.

4. Siap cerita tag kan sorang rakan blogger kamu yang lain tau. ha kepada sesiapa yang kena tag.. tak perlu tag lagi rakan yang telah tag kamu tu. paham tak?? tak paham boleh tanya ye.. :)

5. Eh eh lupa nak cakap, yang dah join mintalah tolong follow blog ni. hehe ;)

6. Dah siap semuakann.. so boleh lah tinggalkan link url korang di ruang komen entry ni ye. 


tarikh luput segmen ni pada jam 9 malam, 20/3/2012 (Selasa).


p/s : jemput sokong segmen pertama aku ni tau.. kalau okeh boleh buat lagi di lain waktu :)




Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

31 comments:

LeeyaFiy said...

Hai hai! Fiy dari segmen yang sama. selamat bersegmen! ;)

Pka Rahim said...

leeyafiy : hello :)

✿Gucciey Lavender✿ said...

http://gucciey.blogspot.com/2012/03/pka-rahim-segmen-rakan-blogger-saya.html

join sini ^^v .

Nurul Aisyah said...

not fully complete..but i join it :)

http://tiniersakura.blogspot.com/2012/03/pka-rahim-segmen-rakan-blogger-saya.html

Vanessa said...

saya join ~
Sory kalau nampak macam cincai:)

http://vanessa-mockingbird.blogspot.com/2012/03/pka-rahim-segmen-rakan-blogger-saya.html

Amirah Kamilah said...

saya join :))
http://milamilo93.blogspot.com/2012/03/pka-rahim-segmen-rakan-blogger-saya.html

dyabunga said...

best segmen ni..tpi skrg ni dya tak ada masa..sbtu ni dya free dya join..

puteri cahaya. said...

Ok....akak dah siap dik. Tapi; xtau nak tag sapa.. heheee.. ^_^

Jom singgah blog akak...

http://ainblogger.blogspot.com/2012/03/pka-rahim-segmen-rakan-blogger-saya.html

Haruno Hana 하나 said...

join!
http://haruno-hana.blogspot.com/2012/03/168ai-no-kotoba-segmen-rakan-blogger.html

Aine Ainun said...

x dan lg nk join...salam singgah=)

LoveJean said...

thanks jemput join segmen.....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/03/pka-rahim-segmen-rakan-blogger-saya.html

=D

Eliyana said...

assalam...

follow & join yek!

http://www.hime---diary.blogspot.com/2012/03/pka-rahim-rakan-blog-saya.html

Miss BaNu said...

joinnnnn

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/03/pka-rahim-segmen-rakan-blogger-saya.html

fizafantagirO said...

salam pka .. i'allah , ada masa nanti sis join ye =)

shar90 said...

dah poloe n join xD

http://shar90bez.blogspot.com/2012/03/pka-rahim-segmen-rakan-blogger-saya.html

apisv2 said...

JOin

http://www.apisv2.com/2012/03/pka-rahim-segmen-rakan-blogger-saya.html

alishanaza said...

saya join~

http://akudankaubersatu.blogspot.com/2012/03/pka-rahim-segmen-rakan-blogger-saya.html

cerita miss shinee said...

http://ceritakuyangpunya.blogspot.com

syahirah said...

assalamualaikum :)
join !!
http://seindahnostalgiasemalam.blogspot.com/2012/03/pk-rahim-segmen-rakan-blogger-saya.html

puteri cahaya. said...

http://ainblogger.blogspot.com/2012/03/alhamdulillah-be-masih-setia.html

dik; link utk awak

Dalila Samsudin said...

Macam nak join :3 hehe nnti saya linkkan entry saya bila dah siap kay

Anyway jom join segmen pertama kita
Untuk Mengenang kembali zaman kanak2 kita ! And menaikkan lagi rasa kasih pada Kanak !.

dalilamimi-mimiepotpet.blogspot.com

Dalila Samsudin said...

okay dah join :3 http://dalilamimi-mimiepotpet.blogspot.com/2012/03/pka-rahim-segmen-rakan-blogger-saya.html

Yayah Nasake said...

thank you ajak saya.

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/03/pka-rahim-segmen-rakan-blogger-saya.html

Azahari Yassin said...

salam..datang tanpa sesat dari segmen yg sama..tq sudi follow & sowi coz lmbat nak follow blk ^^

http://sixmeans.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

faridah nazurah said...

ohh good luck ye dear utk segmen ni..

::CIK LYNN:: said...

nk join tp xtau la smpat ke x...

umi said...

saya joint :)
http://umieaisyah.blogspot.com/2012/03/pka-rahim-segmen-rakan-blogger-saya.html

Cik Adieb said...

Fuhhh , lega
Dapat gak saya join segmen ni :D

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/03/pka-rahim-segmen-rakan-blogger-saya.html

lin~ said...

saya datang memberi sokongan (:

http://recycleboxes.blogspot.com/2012/03/pka-rahim-segmen-rakan-blogger-saya.html

terima kasih!

NURUL AMEERA said...

menarik ! tapi kite dah terlambat la. :(
bile ade lg?

Pka Rahim said...

nurul ameera : owh nak lagi ke?? hehe :) ok2 nanti pka buat lagi. insyaAllah. tunggu okehhh!

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!