Monday, March 5, 2012

Teh Ais

Assalamualaikum.

Ada tak lagi blogger update time time camni?? hehe :) aku tak boleh tido laaa. adoi masalah. esok kat ofis mesti mengantok kann.

dekat kuantan malam-malam camni panas la. so tadi kirim teh ais satu! kat kawan. dia keluar dating tapi aku order teh ais pulak. kacau daun saje.. haippp! huhu.

fuhhh, dapat pekena teh ais tadi lega sangat rasa satu badan ni. tapi kann.. napa teh ais sekarang harganya macam ni. singgit sembilan posen! mahal tak tuuu???

ntah bagi aku cam mahal je. ke aku tak mengikuti perkembangan semasa. da lama sebenarnya tak order teh ais. selalu order teh o ais. kalau beli pon harga dia kira sekali ngan nasi yang aku makan time lunch hour. so aku tak ambek tau kot harga air.. tau bayar je. ish ish ish lain kali kena ambek tau laaa pka oiiii !!!

yang aku ingat last aku bayar harga teh ais sebelum ni singgit lima posen.. tapi ntah zaman bila tu kannn. haha!
so ape pendapat korang semua. mahal ke teh ais yang berharga RM 1.90 satu gelas???






p/s : tak update betol pasal harga makanan dan minuman ni. hehe :)



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

15 comments:

::CIK LYNN:: said...

pnah bli rm1.80...slalunya bli rm1.50 je la...

fizafantagirO said...

Mahal ! .. biasa sy beli RM 1.50 jer ..

Pka Rahim said...

cik lynn : tula kann.

fiza : tau takpe. pka pon rasa mahal.

Rafieq (◕‿◕)3 said...

Sekarang harga kafein dah tinggi agaknya (letak tgn didada naik mata di atas xp) :)

POST MENARIK ^_^
http://apit555.blogspot.com/2012/03/iklan-toyota-doraemon-live-action.html

http://qeifar.blogspot.com/2012/02/buang-timeline-di-facebook.html

Diyana Norman said...

mahal tuh! nk dekat 2 hengget..

~::Chenta::~ said...

a ah mahal tue ..

tp chenta x suka teh ..
tea o je suka
^__________^

Pka Rahim said...

rafieq : mungkin laa kot :)

diyana norman : memang mahal kannn..

chenta : aah. mahal... len kali kena buat sendiri kat umah je. huhu :)

Cik Nur said...

Mahalnya..sini 1.50 xsilap..

Pka Rahim said...

cik nur : tula kannn. mahal!

iEnA eLiEnA said...

blogwalking..
hihi sorry..cik iena bru nk blogwalking slps join segmen april bloglist ben ashaari..
lately bz sket..
okies cik iena follow kamu yer..
jgn luper follow blog cik iena sekali yer

http://www.ienaeliena.com/

Sharifah Syahirah said...

mahal kutt 1.90 tu.biasa dekat tempat saya ni,segelas 1.20 je,pling mahal pun 1.50 ja..anyway thnks dtng blog ye.follow sini,

Wanie said...

saya dah follow awak :)

Pka Rahim said...

eina : takpe laaa. huhu :) terima kasih sudi singgah.

sharifah syahirah : sama-sama awak :)

wanie : terima kasih ye :)

dyabunga said...

selalu rm1.90 ni dya minum nescafe..skrg teh o ais pun dah rm1.30

Pka Rahim said...

dya : sekarang semua harga barang mahal-mahal jee. huhu :)

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!