Tuesday, March 20, 2012

Make Up Kecil Kecilan

Assalamualaikum.

adoi macam sibuk sangat je minggu ni kann.... huhu :) jangan lupa segmen Pka Rahim : Segmen Rakan Blogger Saya hampir tamat.. pukul 9malam ni tauu.. kemudian aku akan postkan nama-nama mereka yang terlibat.

ha mai nak cerita neh.. aku sekarang baru je nak mula make up kan orang tau.. mesti la orang kan. takkan monkey pulak. hehe! tak mengikuti kelas yang khusus untuk make up pon tapi sangat minat lah dengan bidang ni. banyak belajar kat you tube je dan aritu ada lah seorang individu ni memberi kepercayaan aku untuk make up kan beliau pada hari pertunangan nya. Alhamdulillah beliau menyukainya...

setakat ni aku berani make up kan orang nak bertunang je... yang nak kawen belom berani lagi sebab masih dalam proses menambahkan skill dan kebolehan. selalu yang menjadi mangsa percubaan adalah muka ku sendiri.

ok ini hasil make up di muka sendiri..




biasa-biasa lagi.. dan sekarang masih belajar sendiri. tapi aku tetap bercita-cita mahu mengikuti khusus yang khas untuk make up nanti.. one dayyy. mana tau boleh make up pengantin pulak ke kannn.. :)

p/s : ehemm ehemm sesiapa yang mahu di make up kan untuk dinner atau pon majlis pertunangan boleh la contact i ye.. harga boleh dirunding. hehe!



Kalau suka sila like pelisss. Terima Kasih! ^_^v

9 comments:

puteri cahaya. said...

wah..G.Luck!!

http://ainblogger.blogspot.com/2012/03/jom-join-bloglist-ben-ashaari-cepat.html

eja al-aydrus said...

jelez ok..sbb kite x pndai makeup pun :(

Pka Rahim said...

eja : meh meh pka boleh tolong make up kan. huhu :)

eja al-aydrus said...

hehe..jauh sgt la pka..org duk kat trg.huhu

Cik FaRiZaM said...

wahhhhh...duk area mana? kalau make up biasa brapa charge? g dinner ke.hehe

Pka Rahim said...

eja : aah la jauh tu.. tapi kalau dtg tempat pka ni bgtau la ye. huhu :)

cik farizam : pka dok kuantan sekarang. charge pka tak mahal. murah2 je. hehe :)

eja al-aydrus said...

tp slalu la jugak prgi sbb bf org sane..xpe,nnti lau kite prgi,bole la jumpa skali :)

Cik Adieb said...

subhanallah,cantik :D

Pka Rahim said...

eja : orait :)

cik adieb : Ya Allah cik abieb.. hasil make up je ni :)

Hak Cipta Terpelihara Milik Pka Rahim!